Sterk staan
voor, tijdens en na jouw zwangerschap

Begeleiding naar een realistisch leven voor elke zwangere vrouw en moeder!


De begeleiding is gericht op iedere vrouw die zwanger wil worden, zwanger is en/of moeder is. In deze verschillende fases kan zoveel gebeuren!

Dit hoeft niet altijd ernstig te zijn. Door de hormonen en de veranderingen in je leven kun je het gevoel hebben jezelf kwijt te zijn.
Soms verlies je even de grip op je leven of heb je een onrealistisch beeld over hoe het allemaal 'moet'.

Helaas komen nare gebeurtenissen ook voor. Denk aan een medisch traject om zwanger te worden of miskramen die je krijgt, medische problemen tijdens de zwangerschap of het moederschap valt je toch zwaarder dan je denkt. 

Allemaal fases waarin Coach Your Mind begeleiding biedt.


Coaching

Een belangrijke vraag die je jezelf kunt stellen is:

Ben jij de baas over jouw gedachten of zijn jouw gedachten de baas over jou?

Heb je het gevoel dat je gedachten met jou aan de haal gaan, dan wordt het tijd om hier wat aan te doen.

Een coachingstraject omvat 6 contactmomenten en kan plaatsvinden op de praktijk of online. Het traject is gericht hulpvragen tijdens jouw zwangerschap of moederschap en alles wat hieromheen speelt. Denk aan je relatie, werk, sociaal leven en maatschappelijke verwachtingen.

Na een coachingstraject heb jij handvatten gekregen om op een realistische wijze grip te krijgen op alle gevoelens die jij hebt rondom zwangerschap en moederschap. Irrationele, onjuiste, gedachten worden ter discussie gesteld, waarna jij jezelf, met behulp van opdrachten en reflecties, nieuwe logische gedachten aanleert.


Workshops

Alle workshops die ik geef zijn erop gericht om een zwangere vrouw en/of moeder met beide benen op de grond te laten staan. De algemene slogan is:

"Doe dat wat je doet, met aandacht".

Deze slogan komt veel terug binnen mijn workshops.

Je leert om op een realistische wijze te kijken naar hoe je je zwangerschap beleeft en hoe je bijvoorbeeld omgaat met de combinatie moeder & werk, relatie, sociale leven enzovoorts.

Ook tijdens het opgroeien van je kinderen kun je met vragen komen te zitten, bijvoorbeeld rondom geduld bewaren of positief opvoeden.


Deze verschillende manieren van begeleiding geven jouw handvatten om met beide benen op de grond te blijven staan en persoonlijke groei te creëren.

Wil je weten wat anderen van de hulpverlening vonden? Kijk dan eens bij de reviews!

 

De methode die gebruikt wordt is grotendeels gebaseerd op Rationele Emotieve Therapie, welke uitgaat van jouw persoonlijke gedachten en overtuigingen.  De RET methode is een wetenschappelijk bewezen werkzame methode! Niet jouw situatie, maar jouw gedachten en overtuigingen in deze situatie kunnen de oorzaak zijn van negatieve en/of stressvolle gedachten rondom zwangerschap en moederschap. Hier gaan we naar opzoek om vervolgens deze gedachten en overtuigingen ter discussie te stellen en nieuwe gedachten aan te leren.


"Doe dat wat je doet met aandacht"


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen