Coaching
bij zwangerschap en moederschap

Verliesbegeleiding bij een miskraam

Datgene waar je bang voor was gebeurde. Een miskraam. Je hele wereld staat op zijn kop.

Je bent veranderd. Zodra de zwangerschapstest positief kleurde werd je moeder. Je maakte plannen voor je baby, hebt al uitgerekend wanneer je met verlof zou gaan en in je hoofd had je het babykamertje al bijna af.

Nu voel je je verloren. Je moet je plannen bijstellen.

Sommige vrouwen krabbelen vrij snel op na een miskraam of vroeggeboorte, anderen doen hier veel langer over. Welke termijn je ook zwanger was, het blijft een verlies.

Coach Your Mind helpt jou bij het verwerken van je verlies vanuit persoonlijke ervaring en bewezen theorieën.

Allereerst: bel of app mij zodra je hier behoefte aan hebt: 06-42931799.
Spreek gerust een bericht in. Ik bel je dezelfde dag, zo niet binnen 24 uur, terug. Je eerste vragen over de emotionele kanten van een miskraam kun je hier stellen.

Vervolgens maken we een afspraak voor ongeveer vijf coachsessies.
In deze sessies gaan we actief aan de slag met rouwverwerking.

  • Allereerst is er ruimte voor jouw verhaal. Dit verhaal is belangrijk en mag er zijn. Met werkvormen gaan we hiermee aan de slag.
  • Vervolgens gaan we aan de slag met hoe dit verlies voelt voor jou. Hoe ga jij om met dit verlies? Eventueel wordt je partner hier ook bij betrokken.
    Het kan zijn dat blijkt dat jouw verlies zo diep zit dat mijn hulpverlening ontoereikend is. Ik verwijs je dan door naar verdere hulpverlening. Uiteraard wordt dan het resterende bedrag van dit traject teruggestort.
  • Dan gaan we aan de slag met de verwerking. Hoe kun je dit verlies een plek geven in je leven? Dit kan op verschillende manieren, hier krijg je handvatten voor tijdens de coaching.
  • Als laatste gaan we terugkijken én vooruitkijken. Wat neem je mee voor de toekomst uit dit traject, wat de toekomst ook brengen moge.

In de coaching maak ik onder andere gebruik van theorieën en hulpmiddelen van Miriam van Kreij, oprichtster van www.miskraambegeleiding.nl, dit aangevuld met mijn kennis opgedaan in de module 'verlieskunde', welke ik tijdens mijn studie heb afgerond. 
 
 
 
E-mailen
Bellen