Sterk staan
voor, tijdens en na jouw zwangerschap

Tarieven

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Particulier

Coaching

De tarieven voor coaching verschillen per traject.
Let op: de intake zit in het af te nemen pakket berekend. Als je besluit om niet verder te gaan na het intakegesprek is de intake gratis.

  • Kies je voor een volledig online traject, dan zijn de kosten €360,-per traject. Dit komt neer op €60,- per contactmoment. We werken binnen het programma Pluform. Bij aanvang van het traject ontvang je de gegevens waarmee je kunt inloggen.
  • Kies je voor een face-to-face traject, dan zijn de kosten €450- per traject. Dit komt neer op €75,- per contactmoment. Elk contactmoment duurt hierbij maximaal een uur.
  • Kies je voor blended coaching dan zijn de kosten per digitaal contactmoment €60,- en per face-to-face contactmoment €75,-
    Een voorbeeld van een blended-coachingstraject is:
    Stap 1, 2 en 3 face-to-face, stap 4 en 5 geschreven en stap 6 telefonisch of via videobellen. De totale kosten voor een dergelijk traject zouden dan neerkomen op €390,-
    Een blended-coachingstraject kan uiteraard geheel naar jouw wensen worden aangepast. Van te voren of tijdens het intakegesprek maken we hier afspraken over.

Jouw bevalling onder de loep

In twee face-2-face of drie online consulten aan de slag met jouw bevalling voor  €150,-

Verliesbegeleiding bij een miskraam

We gaan in een traject van 5 sessies van 60 minuten aan de slag. De kosten voor dit traject zijn €375,-
Vooralsnog is dit traject alleen nog face-2-face af te nemen.

(online) Workshops en trainingen

Een workshop of training is steeds per thema ontworpen.

De prijs voor deelname varieert tussen de €15,- en €30,- afhankelijk van de locatie en benodigdheden tijdens de workshop


Bij een niet tijdig geannuleerde afspraak (minimaal 24 uur van te voren), wordt het uurtarief van de afspraak in rekening gebracht.

Zakelijk

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat. Gezamenlijk is het mogelijk om een mooi pakket ten aanzien van de coaching samen te stellen. Daarnaast is het ook mogelijk om de dienstverlening per uur af te nemen. Het uurtarief is inclusief voorbereiding en verslaglegging en exclusief reis- en parkeerkosten.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen