Mama Mind
Sterk staan - voor vrouwen

Voor werkgevers

Je werkneemster is zwanger. Je bent blij voor haar en wilt haar goed begeleiden in deze fase van haar leven. Alles om een gezonde en bevlogen werknemer terug te krijgen na zwangerschaps- en bevallingsverlof. 

Als werkgever heb je bepaalde verantwoordelijkheden ten aanzien van de zwangere werknemer. Mama Mind helpt je graag bij de uitwerking hiervan.

Zo kun je hier de gratis zwangerschapschecklist voor werkgevers aanvragen. Deze checklist helpt om een bevlogen medewerkster te behouden, tijdens en na haar zwangerschapsverlof!

Daarnaast bieden wij het traject "Zwanger op de werkvloer" aan. Een traject met als doel:

  • Voortijdig en na het bevallingsverlof uitval voorkomen
  • Bevlogenheid vergroten
  • Werk en privé; beide mét aandacht
  • Voldoen aan wettelijke eisen rondom voorlichting tijdens en na zwangerschap


Een miskraam...

Het kan zijn dat de zwangerschap van een medewerkster eindigt in een miskraam. Een verdrietige gebeurtenis. Ook dan kan Mama Mind helpen. In een traject 'verliesbegeleiding bij een miskraam' helpt Mama Mind de medewerkster haar miskraam te verwerken en weer met een nieuwe blik naar de toekomst te kijken.

~

Wist u dat u verplicht bent om uw medewerker binnen twee weken na bekendmaking van haar zwangerschap, voorlichting te geven over de mogelijke gevaren op de werkvloer voor de moeder en het ongeboren kind?

~

 
E-mailen
Bellen